Pilgrimscykla från Sankt Olof till Lund – inställt

Obs: Pilgrimscyklingen är tyvärr inställd!

Från den 31 maj till den 2 juni kan du vara med och cykla från Sankt Olofs kyrka på Österlen till Lunds domkyrka, där du är med på den stora pilgrimsjubileumshögmässan. Tillsammans med många vandrande pilgrimer firas att Pilgrimsvägen Skåne Blekinge fyller tio år.

På vägen stannar du upp vid de många kyrkorna längs vägen. Övernattningen sker i Fränninge församlingshem med golvlogi 31 maj-1 juni. Liggunderlag och sovsäck behövs alltså, förutom en bra cykel. Några veckor före cyklingen kallas till förträff då allt praktiskt kan gås igenom.

Start fredag 31 maj kl 10.00 från Sankt Olof. Det går bra att vara med på en av dagarna och hoppa över övernattning.

Är du nyfiken och vill veta mer om framtida pilgrimscyklingar, kontakta Henrik Grimheden, präst i Simrishamns pastorat:”

0414-41 24 82 (direktnr)

0414-41 24 80 (växel)

070-87 444 83 (sms)

henrik.grimheden@svenskakyrkan.se