Vandra timmen före gudstjänst

Under hösten 2013 erbjuder Bjärreds församling pilgrimsvandringar före söndagens gudstjänst.

Sista söndagen i månaden, den 29/9, 27/10 och 24/11, samlas vi vid Bergakyrkan 10.00 för att gå en tur som kommer tillbaka lagom till gudstjänsten i Bergakyrkan 11.00. Vi vandrar långsamt och gör en liten paus någonstans längs vägen. Ingen anmälan behövs.

Välkommen!

Vad är en pilgrimsvandring?
En pilgrimsvandring är ett slags uppbrott från det vanliga livet, för att nå en djupare relation till sig själv och till tillvarons ursprung, Gud. Många vill komma ifrån den stressiga vardagen och längtar efter stillhet och inre ro. Vi vandrar tillsammans i lugn takt, i tystnad eller under samtal. Vi rastar tillsammans, sjunger och ber ibland och upplever tillvarons mysterium.

Undrar du något?
Hör av dig till Anna Kristiansson, präst i Bjärreds församling, 046-440 41 53, anna.kristiansson@svenskakyrkan.se