Vandra med Frälsarkransen i bönens trädgård

Det sägs att en trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst och visst stämmer väl det. Vid Kusmarks kyrka utanför Skellefteå finns Frälsarkransen – bönens trädgård.

pilgrimsträdgård1

Du är välkommen när du vill för att hitta just din favoritpärla. Alldeles intill kyrkan i Kusmark har en trädgård växt fram. Det är en böne- och meditationsträdgård med armbandet Frälsarkransen som förebild. Trädgården invigdes med pompa och ståt 1-2 juli 2012.

doppärlan

Här förenas jorden med himlen, det fysiska livet med det andliga. Det naturen och människan skapat samsas på en plats, en plats där naturen och själen kan växa tillsammans. Ett besök i trädgården är en hälsokur för det inre.

pilgrimsträdgård3

bekymmerslöshetspärlornablåblommor

Här kan du läsa mer om trädgården och församlingen.

Det finns också en blogg om böneträdgården.

gudspärlan