Nätverkssamling – pilgrim Väster

Nätverkssamling – pilgrim Väster

Efter att ha befunnit sig lite i viloläge kommer arbetet med pilgrimsnätverket att aktiveras under 2018. En del har redan gjorts i den riktningen. Det är mycket på gång. För min egen del hoppas jag att under året få träffa så många pilgrimsentusiaster som möjligt och bygga ut kontaktnätet i stiftet.

Välkomna alla som är intresserade av att samtala om pilgrimsvägen, församlingarnas pilgrimsarbete, vandringar. Vi kommer att diskutera hur vi vill gå vidare tillsammans, vad som händer i stiftet och nationellt. Vi kommer att ta upp möjligheter till fördjupning. Tioårsjubileet för pilgrimsvägen våren 2019. Pilgrimsmöte under våren för alla som är aktiva för pilgrimsvägen i stiftet. Med mera.

Sankt Johannes kyrka är platsen. Tiden är 16.00 den 18 januari. Alla är välkomna både ideella och anställda. Det är inte krav på föranmälan men du får gärna meddela att du kommer. Det kan du göra via facebookeventet: https://www.facebook.com/events/294784524345588/

PAX ET BONUM

Magnus Malmgren

Pilgrimspräst