Inför våren – läsecirkel på pilgrimsplats Liberiet

Under våren startar vi en läsecirkel pilgrimsplatsen och vill bjuda in alla intresserade.

Tanken är att samtala kring olika böcker och texter som handlar om pilgrim, bön och andlig fördjupning. Första halvåret håller vi temat så öppet, därefter kan gruppen välja ett mer riktat tema om vi vill.

Vi samlas för samtal om en bok i månaden. Vi möts tidig kväll. Du kan vara med vid de tillfällen du tycker är intressanta.

Vid något tillfälle kan vi ha ett annat upplägg, t ex boktips, eller inbjudna gäster som berättar utifrån en bok.

Vi hjälps åt att leda bokcirkeln. Har du bokförslag så kan du lämna dem till mig. Jag tänker att vi gör en lista på Facebook där vi kan fylla på efterhand och där folk kan rösta på de titlar som är mest intressanta.