Pilgrimsgrupper på besök i Domkyrkan

Kommer du med pilgrimsgrupper – vuxna, ungdomar eller barn –  till Domkyrkan så hör av dig i förväg. Det är mycket som sker i Domkyrkan så det är bra både för er och oss att veta hur och när vi kan ta emot er.

Vi vill gärna både sända och ta emot pilgrimer från domkyrkan. Här kan man få pilgrimspass, pilgrimsbevis och pilgrimsmärke. Om du anmäler i god tid ordnar vi klockringning och välkomstbön för vandrande pilgrimer. Vill du att din grupp ska få mer information om pilgrimsvandring och pilgrimsarbetet i lunds stift, vandra i labyrinten eller gå någon av de andra kortare vandringarna som finns runt Domkyrkan? Kontakta pilgrimspräst magnus.malmgren@svenskakyrkan.se.

Det går även att boka en (för pilgrimsgrupper) kostnadsfri guidning av Domkyrkan. För mer information kontakta melissa.islavenegas@svenskakyrkan.se.