Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Pilgrim i Luggude-Åsbo

29 maj

Pilgrim i Luggude-Åsbo våren 2021: från åsen mot havet.

Under förra året började vi knyta samman kyrkorna i Luggude-Åsbo kontrakt med en serie vandringar. Nu fortsätter vi, under våren 2021, tills vi i juni når målet i Rydebäck.
Vandringarna är planerade så att du alltid ska kunna ta dig till start och från mål via Skånetrafikens bussar och/eller tåg, för dig som vill undvika bilkörning. Vi hoppas förstås att pandemin lägger sig efter hand, så att detta blir möjligt.
Varje vandring börjar med en kort andakt i en av kyrkorna. Sedan vandrar vi, med den distansering läget kräver, till en serie kyrkor i det skånska landskapet, och sprider ut oss i kyrkolokalen för en kort andakt på varje plats.
Under vandringen hinner vi njuta av det vackra landskapet och meditativt känna marken under fötterna. På längre sträckor gör vi korta pauser längs vägen. En längre paus för medhavd fika/lunch är alltid inplanerad.
Sträckorna och datumen nedan är preliminära. Kolla församlingens hemsida och facebooksida för uppdaterad information inför varje vandring.
Beroende på pandemiläget kan vi behöva begränsa antalet vandrare. Anmäl dig till hans.pettersson@svenskakyrkan.se, 0705-656 792.

 

 

Återstående etapper
 

Etapp 12: Bårslöv-Fjärestad-Kvistofta-Glumslöv. 29 maj 2021.
Cirka 12 km

Inledning 10.00 andakt Bårslövs kyrka
Avslutning cirka 14.00 andakt Glumslövs kyrka                               

 

Etapp 13: Bårslöv-Välluv-Rydebäck. 19 juni 2021.
Cirka 11 km

Inledning 10.00 andakt Bårslövs kyrka
Avslutning cirka 13.30 andakt Rydebäcks kyrka

 

Detaljer

Datum:
29 maj

Arrangör

Pilgrim Luggude-Åsbo
  • Earth hour

  • Sidor