Anmälan – till vandringar och program

Välkommen till vår anmälningsbyrå för Pilgrimsjubileet ”Vandringsfolket”. Här under hittar du alla anmälningslänkar samlade på ett ställe. Ansvarar för anmälningsbyrån gör SENSUS Studieförbund.

 

Programmet runt Lunds domkyrka

Här hittar du hela programmet.

Här hittar du anmälan fördjupningsdag – anställda (onsdag)

Anmälan till fördjupningsdag – ideella och nyfikna (lördag)

Avgift för anställda: 150 kr. För ideella: 50 kr.

Anmälan till Pilgrim för en dag för unga ledare (torsdag) och barn (fredag) sker till Maria Johnsson, domkyrkoförsamlingen – Maria.Johnsson@svenskakyrkan.se. Dessa aktiviteter är kostnadsfria.

Övriga program kräver ingen föranmälan och är kostnadsfria.

Sista anmälningsdag 17 maj

Vandringarna i stiftet

För att delta i vandring under en dag (utan övernattning och med egen matsäck) krävs ingen anmälan och ingen kostnad. Här hittar du alla etapper. Information om de olika etapperna, kostnader och praktiska frågor fyller vi på med under de kommande veckorna. Har du frågor får du gärna kontakta oss.

Anmälan krävs för den som vill vandra mer än en dag eller för grupper på mer än fem personer. Dessutom krävs anmälan för de som vill delta i teckenspråkiga verksamheter. Har du andra särskilda behov: hör av dig så gör vi vad vi kan för att möta dem.

Sista anmälningsdag för vandringar var den 1 maj – men ännu går det bra att anmäla sig till vissa sträckor. Kontakta sensus eller pilgrimsplats Liberiet/Pilgrimscentrum Lund för mer information.

Anmälningsavgift för vandrare (som vandrar mer än en dag) är 100 kronor som betalas till SENSUS. Du som anmält dig får Pilgrimspass, Pilgrimsmärke, Jubileumstygmärke skickat till dig i förväg och Pilgrimsbevis vid Domkyrkan när du kommit i mål.

Därutöver kan församlingarna begära ersättning för mat och boende. Se respektive etapp. Vi strävar efter att kunna erbjuda swishbetalning på så många ställen som möjligt för att underlätta hanteringen av pengar.

Anmälan Pilgrimsvandring Malmö – Lund

Anmälan Pilgrimsvandring Skånes Fagerhult – Lund

Anmälan Pilgrimsvandring Trelleborg – Lund

Anmälan Pilgrimsvandring Höör-Lund

Anmälan Pilgrimsvandring Södra Mellby – Sankt Olof

Anmälan Pilgrimsvandring Kyrkhult –Lund

Anmälan Pilgrimsvandring Karlskrona-Kiaby

 

Gruppanmälan dagsvandringar för Pilgrimer