Vandringsfolket: 501 Trelleborg

To 30/5 Trelleborg – Börringe, 27 km

 Samling kl. 8:00 vid S:t Nicolai kyrka i Trelleborg.

Den första dagen kommer att avvika från pilgrimsleden på slutet och gå till Svedala istället för till Börringekloster. Detta eftersom det är problem med råttor m.m. på det tänkta övernattningsstället i Börringe. Vi sover istället i ett hus bredvid församlingshemmet i Svedala och äter kvällsmat och frukost i Svedala. De andra övernattningarna är som planerat i Genarp och Hardeberga.

Buss och tåg går regelbundet från Svedala till Malmö.


Kontakt Louise Wetterlund, Svedala församling

Telefon: 040 – 40 65 90

E-post: louise.wetterlund@svenskakyrkan.se

 

När inget annat anges gäller följande:
Dagvandrare tar med sig egen matsäck för dagen. Vandring över dagen är kostnadsfri och kräver ingen föranmälan. Dock ber vi om anmälan för grupper om fler än fem personer.
Personer som vandrar mer än en dag anmäler sig i förväg. Det utgår en anmälningsavgift om 100 kr, samma kostnad oberoende av hur många dagar man vandrar. Därefter betalar man till de lokala arrangörerna för mat och boende när detta anges. Du erbjuds enkel middag på kvällen, frukost på morgonen och en matsäck som du kan ta med dig på vandringen. Vi strävar efter enkla lösningar till låga priser. Du kan alltid betala på plats. Kontakta kontaktperson/församling för mer information om betalning etc

 

 

 

Vi bär med oss all packning vi behöver under vandringen. Glöm inte regnkläder, solhatt, vattenflaska och övernattningssaker. För övernattande serveras kvällsmat och frukost med möjlighet att packa matsäck till dagen. Det finns möjlighet till dusch i Svedala och Genarp, men inte i Hardeberga.

För akuta situationer finns varje dag en back up som kan komma och hämta med bil ifall någon t.ex. skadar sig.

 

 

Trelleborg – Lund